Concert del Quartet Havel a la UdL

La música de corda de Mozart i Dvorak, al proper concert de la Temporada musical

Descarregar pdf
havel2018
Quartet Havel / Foto: UdL

El Divertiment per a quartet de corda en Fa major, K. 138, de Wolfgang Amadeus Mozart (1756–1791) i el Quartet de corda núm. 13, en Sol major, op 106, del compositor txec Antonin Dvorak (1841–1904) són les dos peces del programa del proper concert del Quartet Havel a la Universitat de Lleida.

Habituals de les temporades musicals de la UdL, aquest grup establert a Barcelona torna enguany amb un concert gratuït que tindrà lloc dimecres 7 de març, a les sis de la tarda, a la Sala d'actes de l'edifici del Rectorat amb Stanislav Stepanek i Mireia Puigmal, als violins, i Ferran Saló, a la viola.

El Quartet Havel és una formació de corda, creada l’any 1992 per músics provinents de diferents països europeus que prenen el nom de qui fou president  de  la República Txeca,  Václav  Havel (1936-2011), a mena d'homenatge.  Els  seus  components  formen  part  de  diverses  formacions  com ara l'Orquestra  de  Cambra  Catalana, l'Orquestra  del  Gran  Teatre  del  Liceu o el grup  Enigma  de  Saragossa. Han  ofert  concerts  per  tot  l'Estat i diferents països del centre d’Europa.