Prop de 300 estudiants, a la Jornada de Recerca per a Batxillerat

Sessió presencial i en línia per assessorar-los en els seus treballs finals

Descarregar pdf
jornada-recerca-batxillerat
Participants en una edició anterior / Foto: UdL
Prop de 300 alumnes de primer de Batxillerat de tres centres de les comarques de Ponent participaran presencialment aquest dimecres, 31 de gener, a la 15a Jornada de Recerca que organitza l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Lleida (UdL). L'objectiu és orientar l'estudiantat i donar-li eines perquè pugui elaborar els seus treballs finals de recerca (TdR). La impossibilitat d'acollir físicament totes les persones interessades a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont, ha fet que l'ICE opti per una sessió híbrida, que també es retransmet en directe per Internet.
 
El catedràtic de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària José Antonio Martínez Casasnovas serà l'encarregat d'obrir la jornada, amb la conferència titulada Com fer un bon Treball de Recerca. Tot seguit, intervindran tres estudiants que actualment estant cursant primer de grau universitari i que van rebre alguna distinció en els Premis a Treballs de Recerca 2023 de la UdL. Podran exposar casos d'èxit en primera persona "per esperonar l'alumnat de Batxillerat amb els seus TdR", destaquen els organitzadors.
 
La part final de la jornada serà la presentació del Projecte Itinera on professorat de la Universitat de Lleida ofereix assessorament i recursos perquè els treballs de recerca es puguin realitzar en el marc d'un projecte d'investigació universitari.
 
"La jornada d'enguany ha despertat molt interès dels centres educatius. L'aforament per assistir-hi de forma presencial es va completar en poques hores després de fer pública la convocatòria i quatre instituts s'han quedat fora", destaquen des de l'ICE. Assistirà presencialment estudiantat de l'INS Màrius Torres, l'INS Josep Lladonosa i l'Escola Vedruna de Tàrrega. Els organitzadors recorden que la sessió es podrà seguir pel canal d'streaming i pel Youtube de la UdL.

MÉS INFORMACIÓ:

Programa de la 15ª Jornada de Recerca de Batxillerat