8 de juliol de 2011

Descarregar pdf

El rector demana a Artur Mas que sigui 'sensible' a les necessitats de la UdL
audio
El president de la Generalitat, Artur Mas, i el rector de la  Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández [+] AMPLIAR IMATGEEl president de la Generalitat, Artur Mas, rebent al rector de la UdL, Roberto Fernández / FOTO: Generalitat de Catalunya
 
Roberto Fernández, ha demanat avui al president de la Generalitat de Catalunya que "sigui sensible" a les necessitats de la Universitat de Lleida i a la seua situació econòmica. El rector de la UdL, que aquest matí ha estat rebut per Mas al Parlament, ha explicat al president que els comptes de la UdL no han presentat dèficit des del 2003, tal i com va confirmar el darrer informe de la Sindicatura de Comptes, i que això hauria de tenir-ho present el Govern català. El rector, també ha defensat davant Mas un mapa universitari català equilibrat territorialment i ha convidat el president de la Generalitat a visitar la Universitat de Lleida, oferiment que Artur Mas ha valorat molt positivament.

D'altra banda, el rector compareixerà el proper dimecres al Parlament de Catalunya, com a convidat de la Comissió d'Ensenyament i Universitats per parlar dels plans estratègics de la UdL per als propers anys i de la situació de la universitat catalana en el seu conjunt. Els rectors i les rectores de les dotze universitats públiques i privades catalanes compareixeran dimecres i dijous de la setmana vinent en aquesta comissió per informar de les polítiques d'universitat, recerca i innovació.