4 de juny de 2010

Descarregar pdf

Jornada de portes obertes aquest diumenge amb plataforma elevadora
audio
Plataforma Vilars d'Arbeca. Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGE Plataforma elevadora als Vilars d'Arbeca
El jaciment ibèric dels Vilars d'Arbeca obrirà les seues portes al públic aquest diumenge, 6 de juny, en una jornada organitzada pel Grup d'Investigació Prehistòrica de la Universitat de Lleida, l'Ajuntament del municipi i l'Associació d'Amics dels Vilars. Els visitants podran gaudir d'una vista privilegiada gràcies a una plataforma elevadora que funcionarà entre les 10.00h i les 14.00h.

Els arqueòlegs de la UdL seran els encarregats de les visites guiades al jaciment, únic en el panorama europeu de la Primera Edat del Ferro i el món ibèric, per donar a conèixer els treballs en curs, finançats pel Ministeri de Foment. Serà a les 11.00h, les 12.00h i les 13.00h. La jornada de portes obertes inclou una demostració de tir amb arc, a càrrec de membres de la Federació Catalana d'aquest esport, en la que també podran participar els assistents que ho desitgin. El programa es clou amb un dinar a la Capella, al Parc de les Borgetes.

El jaciment ibèric dels Vilars d'Arbeca preveu oferir un nou recorregut als visitants aquest 2010. Les obres d'aquest projecte, que compta amb finançament de la Direcció General de Desenvolupament Rural, començaran durant la propera tardor.