3 d'octubre de 2011

Descarregar pdf
 

La Universitat de Lleida reitera el seu suport a GlobaLleida en el primer acte públic de l'ens
audio
GlobaLleida - Universitat de Lleida (UdL)
[+] AMPLIAR IMATGELa jornada té lloc al Saló Víctor Siurana de la UdL / FOTO: UdL
"Si no hi fos, s'hagués hagut d'inventar". Amb aquestes paraules el rector de la UdL, Roberto Fernández, es referia a GlobaLleida, un projecte que va ser gestat i impulsat des del Consell Social de la Universitat de Lleida, i del qual n'ha destacat el paper clau que ha de jugar en la cohesió i l'equilibri territorial, així com en el progrés econòmic de les comarques de Ponent mitjançant la innovació i l'emprenedoria.

El rector, que avui ha participat en la inauguració de la Jornada sobre finançament empresarial -primera activitat pública de l'ens-, ha reiterat el suport de la UdL a GlobaLleida i ha demanat la unió de tots els patrons perquè, malgrat les dificultats que sorgeixen sempre quan s'inicia un projecte, pugui ser tot un èxit.

La jornada, enfocada a resoldre de manera pràctica les inquietuds i dubtes de la petita i mitjana empresa pel que fa a finançament -en paraules del conseller delegat de GlobaLleida, Xavier Pont-, se centra en temes com ara les línies de suport econòmic per a sectors tradicionals, el finançament públic i la inversió privada per a projectes innovadors, així com en la internacionalització.