29 de maig de 2008

Descarregar pdf

El professor de la Universitat de Lleida, Jordi Garreta . EDUCACIÓ / El professor de la UdL Jordi Garreta ha estat nomenat membre del jurat dels Premis Nacionals d'Investigació Educativa 2008, considerats els més prestigiosos d'aquest àmbit a nivell estatal


El Ministeri d'Educació, Política Social i Esports organitza els Premis d'Investigació Educativa a través del Centre d'Investigació i Innovació Educativa (CIDE) des de fa més de 30 anys. Aquests guardons tenen com a objectiu reconèixer treballs en tres modalitats -investigació educativa, innovació educativa i tesis doctorals sobre temes educatius- amb una dotació econòmica que oscil·la entre els 5.000 i els 20.000 euros. El jurat està format per autoritats com el director general d'Educació, Formació Professional i Innovació Educativa, el director del CIDE, o el director de l'Institut d'Avaluació, acompanyats d'altres funcionaris i professors.

Jordi Garreta és professor titular de sociologia de l'educació i sociologia de les migracions de la UdL. Autor de set llibres, va rebre un dels premis nacionals del CIDE l'any 2002. També ha estat mereixedor del premi per a projectes d'investigació en humanitats de la Fundació Enciclòpedia Catalana.

MÉS INFORMACIÓ


Boletín Oficial del Estado num. 290 (4 de desembre de 2007)