27 de novembre de 2008

Descarregar pdf
 
. Les minusvalideses centren el debat a la UdL, amb el II Congrés Europeu Esport i Discapacitat Intel·lectual i les VIII Jornades Infància i Societat

II Congrés Europeu Esport i Discapacitat Intel·lectual. Universitat de Lleida
La Facultat de Ciències de l'Educació organitza el II Congrés Europeu Esport i Discapacitat Intel·lectual amb Special Olympics Catalunya i la Paeria. El Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del campus de Cappont és el punt de trobada dels millors especialistes europeus en l'activitat física per a persones amb discapacitat intel·lectual. Experts de diferents universitats, esportistes i membres d'associacions que treballen amb discapacitats debatran, fins diumenge, sobre la panoràmica europea de l'esport adaptat i de les possibilitats de dissenyar nous projectes per donar resposta als reptes futurs en aquest camp, entre d'altres temes.

El Congrés es completa amb una nova edició de les Jornades Infància i Societat, que la Facultat organitza des de l'any 1994, i que enguany se centren en l'esport, la infància i la discapacitat. Les conferències, taules rodones, ponències i tallers clínics programats abordaran les necessitats educatives especials a les classes d'educació física, la inclusió a través dels jocs cooperatius, la tercera edat i la qualitat de vida, i la coperació internacional a través de l'esport.