27 de juny de 2013

Descarregar pdf
 

Tremp dóna el tret de sortida a la 21a Universitat d'estiu de la UdL
 
. De moment, els cursos compten amb 520 matriculats

Cartell de la Universitat d'Estiu 2013 de la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGECartell de la Universitat d'Estiu 2013, de Núria Mareca / FOTO: UdL
baixcorva
Tremp dóna aquest divendres el tret de sortida a la vint-i-unena edició de la Universitat d'estiu de la UdL amb el curs Els Riscos Geològics als Pirineus i la Seva Integració en l'Àmbit Humà, que començarà a les 09.00h al Centre Cívic Tarraquet. Una setmana després dels aiguats que han provocat destrosses milionàries a les comarques pirinenques, els participants es formaran en la prevenció de riscos davant fenòmens naturals com les inundacions, les esllavissades, els fluxos torrencials o les allaus. Coordinat pel catedràtic d'Edafologia de l'ETSEA, Jaume Porta, el programa combina les classes teòriques amb sortides de camp.

De moment, 520 persones ja s'han inscrit en alguna de les ofertes de la Universitat d'Estiu de la UdL, tot i que la matrícula continua oberta fins a la data d'inici de cada curs. Els organitzadors destaquen la bona acollida d'algunes de les apostes formatives com el curs adreçat als majors de 50 anys, Personal Branding, Els Museus i el Patrimoni en el Territori, Fem Salut amb l'Alimentació o Maltractament i Abús Sexual Infantil.

El proper dilluns, 1 de juliol, s'iniciaran 14 cursos més a Lleida ciutat i Arbeca. També començaran els virtuals. El dia 16 serà el torn de La Seu d'Urgell, on també se celebrarà l'acte institucional de cloenda. La Universitat d'Estiu de la UdL també realitza enguany cursos a Àger, Alcoletge i Solsona.