26 de maig de 2010

Descarregar pdf

Un alumne d'ETSEA, Premi Nacional a l'Excel·lència en el Rendiment Acadèmic Universitari
audio
Víctor Falguera, Premi Nacional d'Excel·lència. Universitat de Lleida
Víctor Falguera
Víctor Falguera Pascual, estudiant de doctorat d'Enginyeria Agrònoma, ha rebut un dels premis nacionals que atorga el Ministeri d'Educació, corresponents al curs 2007-2008. Aquests guardons tenen en compte tant l'expedient acadèmic com la participació en projectes d'investigació o les publicacions. En total, el Govern central ha distingit 209 estudiants espanyols de 53 universitats amb 71 primers premis, 71 segons i 67 tercers. Falguera n'ha rebut un dels segons, dotats amb 2.650 euros cadascun.

El Ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, ha presidit aquest dimarts el lliurament dels premis en un acte que ha tingut lloc a l'Auditori Nacional de Música, a Madrid. La directora de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de la UdL, Rosa Teira, ha felicitat Víctor Falguera i ha aprofitat per "encoratjar tots els membres de l'Escola a seguir treballant per tal de continuar aconseguint noves fites com aquesta".

Actualment, Victor Falguera està fent el doctorat al departament de Tecnologia d'Aliments de la UdL. Concretament, al grup d'Enginyeria i enzimologia, sota la direcció del Dr. Albert Ibarz, amb una beca FPU del Ministeri d'Educació.