25 de març de 2008

Descarregar pdf

Programa Santander-CRUE de Mobilitat Iberoamericana . MOBILITAT / Tres estudiants de la Universitat de Lleida podran beneficiar-se del programa Santander-CRUE de Mobilitat Iberoamericana que promou Banco Santader en el marc de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE).

El conveni que han signat avui els presidents d'ambdós institucions, Emilio Botín i Ángel Gabilondo, respectivament, suposa un total de 500 ajuts, de 3.000 euros cadascún, per a estudiants de les universitats espanyoles que vulguin ampliar estudis a centres d'ensenyament superior d'Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic, Puerto Rico, Veneçuela i Uruguai que tinguin convenis amb el banc.

Les beques, que s'han repartit entre totes les universitats espanyoles en funció de la seua mida, serviran per sufragar les despeses de matrícula, transport, allotjament i manutenció i s'afegeixen a les més de 10.000 beques i ajuts a l'estudi que subvenciona l'entitat bancària cada any. El seu objectiu és fomentar la mobilitat internacional i l'intercanvi, essencial per al desenvolupament de l'Espai iberoamericà del coneixement. En aquest sentit, el banc informa que amb motiu del seu 150è aniversari ja va concedir 1.500 beques per a universitaris dels països iberoamericans abans esmentats.print enrera pujar