24 de desembre de 2008

Descarregar pdf

L'any vinent s'invertiran 11,5 milions d'euros en obres al Parc Científic i Tecnològic. Ahir, el consorci del PCiTAL va aprovar els pressupostos per al 2009


Consorci del PCiTAL Els comptes per a l'any vinent inclouen també un milió més d'euros per a la gestió interna del Parc, partida que augmenta un 62%. D'altra banda, el president del Parc, el rector de la UdL, Joan Viñas, va expressar la intenció d'expandir el Parc en el territori. Així es preveuen futures col·laboracions en projectes d'investigació amb Vielha, sobre energies renovables, residus i vinya; amb Tremp, en temes geològics; amb les Borges Blanques, en olis, i amb Solsona, amb el Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya.

La reunió del consorci d'administració del PCiTAL també va servir per tancar un conveni de col·laboració amb l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB) per potenciar activitats conjuntes entre ambdós entitats, concretament quant a projectes de recerca, ús de serveis i infraestructures, suport i gestió de la recerca i de la transferència de coneixement i propietat industrial i publicacions. Aquest conveni suposarà potenciar la investigació i la transferència de la tecnologia en l'àmbits del sistema sanitari assistencial i les empreses biotecnològiques, biomèdiques i agroalimentàries.
.