23 de setembre de 2010

Descarregar pdf

La UdL activa el sistema de factura electrònica
 
. El carnet incorpora la signatura digital per tots els membres de la comunitat universitària 
audio
Signatura electrònica a la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGE Moment de la signatura de la factura electrònica
Els proveïdors de la Universitat de Lleida (UdL) podran presentar factures electròniques a la institució, gràcies al conveni que aquest dijous han signat, també electrònicament, el rector de la UdL, Joan Viñas, i el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, en representació del Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (AOC). La UdL es converteix així en la quarta universitat catalana que ofereix la prestació d'aquest servei, després de la Universitat Oberta de Catalunya, la Pompeu Fabra i la Politècnica de Catalunya.
 
El conveni signat, d'un any de durada prorrogable per períodes de la mateixa durada, regula les condicions de la prestació per part del Consorci AOC a la UdL. El servei permet la tramesa i facilita la gestió de factures electròniques provinents de qualsevol dels seus proveïdors. Ofereix les funcionalitats de recepció, distribució, registre i gestió de factures.
 
La UdL dóna així un pas més en la implantació de l'administració electrònica, que té com a objectiu una major eficàcia en la gestió, reduint el temps de tramitació
La Universitat de Lleida dóna així un pas més en la implantació de l'administració electrònica, que té com a objectiu una major eficàcia en la gestió, reduint el temps de tramitació i "simplificant la vida als ciutadans i les institucions", com han destacat tant el conseller com el rector. "Les Universitats hem de donar exemple", ha afegit Viñas. En aquesta línia, la UdL ha creat l'Entitat de Registre de Certificació Digital, un servei encarregat d'expedir la signatura electrònica a tots els membres de la comunitat universitària. Ho ha fet en el marc d'un conveni amb l'Agència Catalana de Certificació (CATCert) i el Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA), signat el passat 16 de juliol. En el mateix àmbit, la UdL ja ha dut a terme una votació electrònica, a la direcció del Departament de Matemàtica, i la primera subhasta electrònica per adjudicar el subministrament d'energia elèctrica a tots els campus.
 
Durant l'acte de signatura del conveni també s'ha presentat el nou carnet de la UdL, que incorpora la certificació o signatura electrònica. Aquesta nova funcionalitat s'afegeix als diferents usos que ja té la targeta, emesa amb el suport del Grupo Santander, com ara el préstec bibliotecari, l'accés al transport del sistema tarifari integrat de l'àrea de Lleida, descomptes en comerços o el possible ús com a moneder electrònic per efectuar pagaments de petits imports dins de la Universitat.

 

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES 
 
 
noticia 19 de febrer de 2010
El departament de Matemàtica escollirà la nova direcció electrònicament