21 de novembre de 2011

Descarregar pdf
 

El president de la Sala primera del Suprem, en unes jornades a la UdL   
audio
Xiol Píos, a unes jornades de la Universitat de Lleida (UdL)
[+] AMPLIAR IMATGEJuan Antonio Xiol / FOTO: Associación española de derecho sanitario
baixcorva
Juan Antonio Xiol Ríos, Premi Pelayo per a Juristes de Prestigi del 2009, serà un dels ponents de les Jornades sobre responsabilitat civil dels professionals que tindran lloc a la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida, els propers dies 30 de novembre i 1 de desembre. Aquest magistrat català, ponent de sentències d'impacte mediàtic com ara la que avala la publicació en un mitjà de comunicació de la identitat d'un maltractador, parlarà sobre la resposabilitat per la pèrdua d'oportunitats en els serveis prestats per assessors i advocats.

Les jornades, organitzades pel departament de Dret Privat en col·laboració amb el Centre d'Estudis Jurídics Europeus i Mediació (CEJEM) de la UdL, també comptaran amb la presència de Diego Gutiérrez Alonso, magistrat del Jutjat número 3 de Lleida, que abordarà la responsabilitat civil dels professionals vinculats a l'àmbit de l'edificació.

El congrés acabarà amb una taula redona sobre el personal tècnic i les seues associacions professionals, així com el paper dels visats dels Col·legis  i les llicències municipals pel que fa als efectes de la responsabilitat en l'elaboració de projectes.