21 de gener de 2009

Descarregar pdf

Els alumnes de l'Escola Politècnica Superior poden fer pràctiques vinculades a la Fundació Lleida Solidària gràcies a un conveni

Conveni UdL - Fundació Lleida Solidària
[+] AMPLIAR IMATGEProjecte al Sàhara.  Foto: Fundació Lleida Solidària
L'arquitectura, la informàtica i l'enginyeria industrial al servei de causes humanitàries. Aquest és l'eix del conveni de col·laboració que han signat l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdL i la Fundació Lleida Solidària del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Els estudiants de l'EPS podran fer pràctiques i projectes de final de carrera en aquesta ONG i els despatxos professionals que col·laboren amb les intervencions que té en marxa arreu del món.

Lleida Solidària està especialitzada en projectes de cooperació al desenvolupament en matèria de construcció i rehabilitació. Entre les iniciatives en cartera destaquen la rehabilitació de cases tradicionals a Sabici (Bòsnia), la instal·lació de plaques fotovoltaiques al Sàhara Occidental i el suport a l'edificació d'un centre per a discapacitats a Vila-sana.

El conveni entre la Universitat de Lleida i aquesta Fundació té una vigència de tres anys prorrogables per períodes de la mateixa durada. Els estudiants d'Arquitectura Tècnica, Enginyeria Industrial i Enginyeria Informàtica de l'EPS poden treballar tant per a les direccions d'obra com en l'aportació de solucions en les gestions informàtiques.