2 de novembre de 2010

Descarregar pdf

El Ministeri reforça l'Iberus amb 4,5 milions de la convocatòria INNOCAMPUS
 
. La subvenció servirà per millorar infraestructures de recerca a la UdL, Unizar, UR i UPNA  
audio
Inauguració de curs a la Universitat de Lleida [+] AMPLIAR IMATGERepresentants de les quatre universitats implicades quan es va fer pública la qualificació de CEI
FOTO: Unizar
El Ministeri de Ciència i Innovació destinarà 4.527.000 euros de la convocatòria INNOCAMPUS al Campus d'Excel·lència Internacional (CEI) Iberus, en què participen les Universitats de Lleida (UdL), Saragossa (Unizar), La Rioja (UR) i la Pública de Navarra (UPNA). Es tracta d'una subvenció directa per a actuacions singulars que incrementin les capacitats científiques i tecnològiques de las Universitats, així com la seua transferència i valorització cap al teixit productiu. En el cas de la UdL, els 300.000 euros atorgats serviran per reforçar infraestructures de recerca com l'estabulari i els serveis cientificotècnics.

INNOCAMPUS és una de las convocatòries incloses al Pla INNOVACCIÓN 2010, que s'emmarca en l'Estratègia Estatal d'Innovació. El CEI Iberus s'havia presentat a la convocatòria amb el projecte "Impuls científic de l'àrea d'especialització materials i tecnologia per a la qualitat de vida".

En total, el Ministeri ha destinat 150 milions d'euros a 26 projectes de R+D+i en Campus d'Excel·lència, en els quals hi participen un total de 38 universitats espanyoles. Els diners han de finançar costos d'adquisició d'equipament científic o tècnic, despeses d'edificis i infraestructures per a recerca.