19 de juny de 2013

Descarregar pdf
 

Nou instituts de Lleida es reparteixen els 10ens Premis a treballs de recerca de la UdL
 
Premis a Treballs de Recerca de Secundària de la UdL
Catorze alumnes de 9 de centres de secundària de la província de Lleida es repartiran enguany els Premis a treballs de recerca d'estudiantat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior que, des de fa una dècada, convoca el Vicerectorat d'Estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) amb el suport del Consell Social. Es tracta dels instituts Gili i Gaya (2), Guindàvols (2), Ciutat de Balaguer (2), Seròs (2), Canigó d'Almacelles, La Serra de Mollerussa; i els col·legis Arabell, Maristes i Mirasan.

En la desena edició del premi s'han presentat 147 treballs (40 més que al 2012), 105 per part de noies i 42 signats per nois. Provenen de 42 centres: 17 de Lleida capital, 16 més de la resta de les comarques de Ponent, 5 de Barcelona, tres de Tarragona i un de Girona. Entre els projectes guardonats trobem títols com ara La banca... pot ser ètica? Anàlisi d'una alternativa real, In Itinere. Ruta virtual per la Ilerda romana o Estudi dels canvis en els contactes neuronals en l'atròfia muscular espinal.

L'alumnat premiat que finalment es matriculi a la UdL gaudirà d'un ajut equivalent a l'import de la matrícula de primer curs. Els guanyadors, els tutors dels treballs i els centres on pertanyen rebran, a més, un premi de 200 euros. L'acte de lliurament dels guardons tindrà lloc la propera tardor, durant la primera quinzena de novembre.

 
Més informació

Premis a Treballs de Recerca de Secundària 2012-2013