19 d'abril de 2013

Descarregar pdf
 

Els centres d'agronomia i forest de l'Estat aposten per l'acreditació internacional de títols
 
. L'ETSEA acull la Conferència nacional de direccions i deganats d'escoles i facultats d'aquest àmbit

Conferència nacional de direccions i deganats d'escoles i facultats d'agronomia a la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGELa reunió ha tingut lloc a la Sala de Graus de l'ETSEA / Foto: UdL
baixcorva
Representants de direccions i deganats d'un total de 34 centres que imparteixen estudis universitaris d'agronomia i forest d'arreu de l'Estat espanyol, s'han reunit avui a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL per sumar esforços davant els nous reptes d'aquests estudis en el context actual.

En aquest sentit, degans i directors han apostat per impulsar l'acreditació internacional, tant de graus com de postgraus, que atorguen agències com ara l'europea EURACE i la nord-americana ABET. En aquest sentit el director d'ETSEA, Narciso Pastor, ha insistit en la necessitat d'obtenir aquests segells de qualitat per tal que graduats i postgraduats, així com els centres universitaris on es formen, tinguin més projecció internacional.

Pastor ha destacat que durant la reunió s'ha insistit en la necessitat d'homogeneïtzar criteris entre els diferents centres de l'Estat tant pel que fa a homologacions de títols, convalidacions de matèries, nivells d'exigència, o nombre de places. "Es tracta d'anar tots a una en benefici de l'estudiantat i evitar favoritismes", ha dit.

Entre altres temes, la Conferència nacional de centres que imparteixen estudis d'enginyeria agronòmica i de forest, han acordat continuar amb la campanya iniciada l'any passat per promoure les enginyeries verdes arreu de l'Estat.

 

Més informació

Flickr: Galeria de fotos