18 de juny de 2009

Descarregar pdf

L'edifici del Rectorat estarà en obres fins el proper 15 de setembre per adaptar totes les aules a l'Espai Europeu d'Educació Superior

Obres a la UdL per adaptar els espais a l'EEES
[+] AMPLIAR IMATGE Els operaris han començat aquesta setmana les obres de adequació
Els operaris han començat aquesta setmana els treballs d'adequació, que compten amb un pressupost de 650.000 euros. És la primera fase d'un procés que s'estendrà per tots els campus de la UdL, amb un cost global de tres milions d'euros. Després del Rectorat serà el torn del campus de Ciències de la Salut, seguit d'Agrònoms i Cappont. Aquesta actuació permetrà millorar les classes, dotant-les de més comoditat i possibilitats tecnològiques, alhora que es compleix amb la normativa de les noves titulacions. Les aules també hauran d'estar totes adaptades amb les persones amb discapacitat. Així, les que tenen desnivells han d'incorporar una rampa.

Els bancs clavats a terra desapareixen per deixar lloc a taules i cadires independents que facilitaran una major flexibilitat a l'hora d'organitzar diferents activitats en grup. Això també obliga a arranjar el terra d'algunes aules per ampliar els esglaons i deixar lloc al nou mobiliari. Les classes disposaran de connexió a Internet sense fils, projectors, una línia d'endolls per recarregar la bateria dels ordinadors portàtils, il·luminació regulable i bombetes de baix consum, entre altres millores. Els espais més grans també gaudiran d'aire condicionat.