16 d'octubre de 2006

Descarregar pdf

Un estudiant de la UdL, el millor enginyer tècnic de forest de l’Estat


Campus d'ETSEAJoan Ruvireta Brufau, titulat en Enginyeria tècnica de forest per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL ha estat guardonat amb el primer Premi nacional de final de carrera universitària en la categoria d’enginyers tècnics agrícoles i enginyers tècnics forestals. Aquest guardó, que atorga el Ministeri d’Educació i Ciència als estudiants més brillants de l’Estat espanyol, està dotat amb 3.000 euros.

Aquesta convocatòria del guardó, on es premiava als universitaris amb millor expedient acadèmic que haguessin finalitzat els seus estudis el curs 2004/2005, ha distingit també dos titulats de l’ETSEA. Albert Macià Villaverde i Miguel Angel Fernández Toledo han resultat guardonats amb el segon Premi nacional de final de carrera en les modalitats d’enginyers agrònoms i d’enginyers de forest, respectivament. Els segons premis tenen una dotació econòmica de 2.400 euros. A més a més, els expedients acadèmics de tots tres premiats faran referència expressa a la concessió d’aquest guardó.

En total, el Ministeri d’Educació i Ciència ha atorgat en aquesta convocatòria 65 primers premis, 66, segons i, 59 tercers.


fletxa-grisMés informació:

Premios Nacionales de Fin de Carrera de Educación Universitaria (BOE 238 de 5/10/2006)