16 de setembre de 2008

Descarregar pdf

Xerrada del rector amb els estudiants de la UdL sobre l'EEES . EEES / La UdL organitza un cicle de xerrades informatives a tots els campus per explicar quins són els canvis que implica el nou Espai Europeu d'Educació Superior

A partir del proper mes d'octubre, el vicerectorat de Docència i el d'Estudiantat han programat un seguit de xerrades-debat per explicar que suposarà l'aplicació de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). Aquestes xerrades informatives, adreçades a la comunitat universitària i a la societat en general, presentaran el treball que s'està fent als diferents centres de la UdL per adaptar-se a l'EEES, procés que finalitzarà el 2010 amb la creació d'un nou sistema universitari europeu. Els organitzadors abordaran temes com ara l'organització de la docència, els plans d'estudis, el concepte de crèdit europeu, l'assoliment de competències, l'avaluació, així com del mapa de graus que la UdL té previst oferir. Aquest curs acadèmic la UdL ja imparteix quatre graus adaptats a Europa: Ciència i Salut Animal, Història, Història de l'Art i Geografia i Ordenació del Territori.

Les xerrades informatives, on també hi haurà lloc per als dubtes i el debat, seran impartides pels vicerectors de Docència i d'Estudiantat, Isabel del Arco i Xavier Gómez, respectivament, i pels responsables dels respectius centres docents. Agrupades per àmbit del coneixement, s'inicien el proper 9 d'octubre a la Facultat de Lletres i finalitzen el 6 de novembre a la de Dret i Economia. Totes tindran lloc a les 12 del migdia.


MÉS INFORMACIÓ


Cicle de Xerrades sobre la implantació de l'Espai Europeu d'Educació Superior


print enrera pujar