16 de juny de 2009

Descarregar pdf

Més de 800 inscrits en els cursos de la Universitat d'Estiu de la UdL d'enguany. Dels 37 cursos que s'oferten, 20 ja estan complets
audio
Universitat d'Estiu de la UdL 2009
Tot i que encara queda un mes per a que comenci la Universitat d'Estiu de la UdL  a la Seu d'Urgell, el nombre de matriculats en els 37 cursos que s'oferten és de 802 persones, una xifra mai assolida en els setze anys d'història de la Universitat d'Estiu, i que supera en 214 persones al total de matriculats de l'edició de l'any passat. A data d'avui ja estan complets 20 dels 37 cursos que tindran lloc a La Seu d'Urgell, Lleida, Tremp, Àger, Erill la Vall i Seròs durant el proper mes de juliol.

Per seus, és la Seu d'Urgell, amb 16 cursos, la que compta amb més inscrits, un total de 324. La segueixen Lleida, que amb 12 cursos ja té 297 persones matriculades, Tremp, amb 50 matriculats, Àger, amb 40, Seròs, amb 26, i Erill la Vall, amb 25.

Quant als perfils, un 33% dels matriculats són estudiants de la UdL, mentre que un 59% són professionals (enginyers, arquitectes, professors, comptables etc.). També hi trobem alumnes de secundària i d'altres universitats espanyoles. Tot i que la major part de matriculats provenen de la demarcació de Lleida, un 73%, la Universitat d'Estiu de la UdL tindrà estudiants d'Alemanya, Finlàndia, Suècia, Itàlia i Andorra, així com de la resta de Catalunya i l'Estat.