15 de febrer de 2010

Descarregar pdf

El director de La Cubana, un dels convidats del Seminari d'Escriptura Dramàtica de la UdL
audio
El director de La Cubana Jordi Milán participa la Seminari d'Escriptura Dramàtica de la UdL
Jordi Milán  (foto: RedTeatral)
El director de la companyia de teatre La Cubana, Jordi Milán, serà un dels professors del desè Seminari d'Escriptura Dramàtica i Dramatúrgia Escènica de la Universitat de Lleida (UdL), que es desenvoluparà entre el 16 de febrer i el 27 d'abril. Milán, que a banda de dirigir és actor i escriptor, parlarà sobre el teatre quotidià a l'Edifici Polivalent del campus de Cappont, on tindran lloc totes les xerrades.

Enguany el fil conductor són els processos de creació en les arts escèniques. Els organitzadors del seminari volen centrar-se en "el procés de cocció d'aquest art de present i de presències que sovint ens és desconegut. Tal vegada perquè els creadors no se senten disposats a desvetllar allò que succeeix a la seua cuina o senzillament perquè no sovintegen els fòrums per fer-ho".

La desena edició del seminari arrenca aquest dimarts, 16 de febrer, amb una conferència del codirector del Centre de Titelles de Lleida, Joan Andreu Vallvé. El programa aplega primeres figures de diversos àmbits de l'escena. Des de l'actriu-acròbata Alba Sarraute fins al director escènic Jordi Picó o els dramaturgs Joan Pascual i Pablo Ley.