14 de maig de 2010

Descarregar pdf

Beques a l'alumnat de la UdL per assistir gratuïtament a la Jornada dels Economistes
audio
Beques a l'alumnat de la UdL per assistir a la Jornada dels Economistes
[+] AMPLIAR IMATGE D'esquerra a dreta: Xavier Ticó, Joan B. Casas, Joan Viñas i Pere Enciso
L'estudiantat de la Universitat de Lleida podrà assistir gratuïtament a partir del curs vinent a la Jornada dels Economistes que se celebra cada any. Serà en virtut d'un conveni marc de col·laboració que avui han firmat el rector de la UdL, Joan Viñas, i el president del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), Joan B. Casas. L'alumnat de la UdL serà el primer de Catalunya, conjuntament amb el de Vic, en tenir accés gratuït a aquesta trobada professional.

L'acord, amb una vigència d'un any prorrogable per períodes de la mateixa durada, estableix la concessió de 25 beques d'assistència gratuïta a la Jornada dels Economistes. També fixa les bases per a la creació de l'espai Universitat de Lleida-CEC, en el marc del qual s'organitzaran conjuntament un mínim de dos activitats per curs acadèmic, de temàtica econòmica i empresarial que siguin d'interès per la societat. El conveni també preveu la possibilitat de posar en marxa línies de recerca conjuntes.

El degà de la Facultat de Dret i Economia de la UdL, Pere Enciso, ha destacat que es tracta de "seguir l'esperit de l'Espai Europeu d'Educació Superior, potenciant la relació de la Universitat amb el món professional i el territori". En aquesta línia, el vocal president del CEC a Lleida, Xavier Ticó, ha explicat que també facilitaran a l'alumnat de la UdL "pràctiques a tots els despatxos professionals de Catalunya".