13 de març de 2013

Descarregar pdf
 

Neurolideratge, compromís i creativitat, eines d'èxit a la feina
 
. Especialistes en aquest àmbit es donen cita a la UdL en el II Congrés d'Intel·ligència Emocional

Congrés Intel·ligència Emocional a la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGEII Congrés d'Intel·ligència Emocional 
baixcorva
Posar el 'poder' del cervell al servei del lideratge i de l'èxit a l'empresa, o altrament dit, el neurolideratge aplicat a les organitzacions, serà un dels temes centrals del II Congrés en Intel·ligència Emocional que tindrà lloc al campus de Cappont de la Universitat de Lleida els propers dies 19 i 20 d'abril.

Organitzat pel Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica, el Departament de Pedagogia i Psicologia de la Universitat de Lleida i l’empresa Open, aquesta trobada servirà per presentar els conceptes més novedosos en l’àmbit de la intel·ligència emocional a les organitzacions que poden afavorir el rendiment dels treballadors en un clima laboral òptim per al seu desenvolupament professional.

Així, aspectes com el compromís a la feina, la gestió de les emocions en el treball en equip, la formació en flexibilitat, o les emocions com a factor crític, seran abordats per diferents especialistes. Entre ells, l'experta en neurociència, l'argentina Sílvia Damiano; la catedràtica de Psicologia Social de la Universitat Jaume I de Castelló, Marisa Salanova; el catedràtic de la mateixa disciplina a la Universitat de Màlaga, Pablo Fernández Berrocal, autor del llibre Corazón inteligente; el professor de Psicologia a la Universitat Catòlica de Portugal, Paulo Lopes; o la psicòloga esportiva, Imma Puig.

El congrés també ha programat una taula d’experiències on s’exposaran exemples de pràctiques professionals d’èxit. Entre els participants:  el director de Triodos Bank, Joan Melé; la vicepresidenta del patronat de la Fundació del F.C. Barcelona, Lola Bou; el director general de SUPSA Supermercats Pujol, Xavier Esquerda, i el vicepresident de la Jove Cambra Internacional i emprenedor, Óscar Hijosa.

En la primera edició del Congrés, que va comptar amb més de 500 inscrits, hi van participar especialistes en intel·ligència emocional com el popular divulgador científic, Eduard Punset, el director tècnic de La Masia del FC Barcelona, Carles Folguera, o el professor de la Universitat de Yale, David Carusso.