11 d'abril de 2008

Descarregar pdf

Els estudiants de la UdL obtenen 42 medalles en els Campionats Universitaris de Catalunya


. Participaran en catorze disciplines de les proves estatals, que comencen el 20 d'abril


Equip de volei femení de la UdL
[+] AMPLIAR IMATGEEquip de volei femení de la UdL, subcampió
universitari de Catalunya
Els estudiants de la Universitat de Lleida (UdL) han aconseguit 42 medalles en els Campionats Universitaris de Catalunya 2007-2008: 13 d'or, 13 d'argent i 16 de bronze, nou més que en l'última edició. I això quan encara queden per disputar les proves de mitja marató de muntanya, triatló i raid aventura, que tindran lloc durant el proper mes de juny.

Pel que fa als esports individuals, 37 alumnes de la UdL han aconseguit pujar al podi. La natació encapçala el rànquing de medalles, amb 10. Per darrere trobem el tae-kwondo (8) i l'atletisme (5). També han obtingut algun metall els participants en altres disciplines com el judo, el karate, els esports d'hivern, el bàdminton, el cross, el duatló i la mitja marató. En total, els esportistes de la UdL han aconseguit 12 medalles més que en els campionats anteriors.

En els esports d'equip, la Universitat de Lleida s'ha emportat 5 medalles. Destaca l'or en voleibol masculí. Les noies han aconseguit l'argent tant en voleibol com en handbol i rugbi-7. Tanca el medaller l'equip de futbol masculí, amb un bronze.

Equip de volei masculí de la UdL, subcampió universitari de Catalunya
Equip de volei masculí de la UdL, campió universitari de Catalunya

Equip de handol femení de la UdL
[+] AMPLIAR IMATGEEquip d'handbol femení de la UdL, subcampió
universitari de Catalunya
Cal recordar que la UdL ha organitzat enguany les proves d'escacs i les fases finals de voleibol i rugbi masculí. Els estudiants es preparen ja per als Campionats d'Espanya, que tindran lloc entre els dies 20 d'abril i 11 de maig. Els representants de la Universitat de Lleida participaran en voleibol masculí, rugbi femení, atletisme, bàdminton, escacs, escalada, golf, judo, karate, tae-kwondo, tennis taula, natació, tir amb arc i volei-platja.
MÉS INFORMACIÓ


NOTÍCIES RELACIONADES

noticia 13 de març de 2007
Medalla d'or per als equips de futbol i volei masculí de la UdL