1 de juliol de 2011

Descarregar pdf

Arrenquen els cursos de Lleida de la 19a edició de la Universitat d'Estiu de la UdL
audio
Arboretum. Universitat de Lleida [+] AMPLIAR IMATGEVista de l'Arborètum Pius Font i Quer /
FOTO: UdL
 
Un total de 258 persones inicien aquest dilluns els cursos de Lleida de la dinovena edició de la Universitat d'Estiu de la UdL. Enguany l'oferta acadèmica compta amb 12 programes formatius, la gran majoria dels quals es desenvoluparan a les instal·lacions del Campus de Cappont.

Com a novetat però, destaca el curs Jardins botànics i interpretació de recursos mediambientals a l'Arborètum de Lleida,així com els 3 cursos dedicats al turisme: Innovació i desenvolupament sostenible en empreses turístiques;Turisme rural i d'interior a les Terres de Lleida; i El bioturisme com a motor econòmic i de conservació de la biodiversitat, que se celebra  a Seròs.

El programa formatiu de la capital del Segrià es complementa amb els cursos La interacció mediada amb el cavall: Un context òptim per a l'adquisició d'habilitats competencials;Apicultura ecològica, que inclou una visita a una explotació apícola ecològica; Iniciació pràctica a la domòtica; Iniciació experimental a la robòtica amb Lego Mindstorm; i Rumb nord: Guia d'orientació i de lectura de mapes per a usuaris de GPS.

Dels 40 cursos que s'ofereixen enguany, a Lleida, la Seu d'Urgell, Tremp, Àger i Erill la Vall; s'han exhaurit les places en un total de 14. A falta de tancar encara el període de matriculació, que s'acaba el dia abans de l'inici dels cursos, la xifra d'inscrits arriba a les 741 persones. La dinovena edició de la Universitat d'Estiu, s'inaugurarà el proper dimarts 12 de juliol a les 8 del vespre a la Seu d'Urgell.