Descarregar pdf

II Jornada d'Infeccions en l'Àmbit Sociosanitari


Lleida, 9 i 10 de novembre de 2006
Universitat de Lleida
Edifici Biblioteca (Campus Cappont)
C. Jaume II, 67 25001 Lleida


II Jornada d'Infeccions en l'àmbit SociosanitariLa infecció associada a cures sanitàries en el pacient fràgil d’alta dependència es comporta de manera similar als diferents nivells assistencials: hospitals d’aguts, centres sociosanitaris, residències assistides i domicili. És per això que el seu abordatge s’ha de plantejar d’una manera similar i global.

El propòsit d’aquesta II Jornada, és anar aprofundint en la revisió i actualització del tema de la infecció associada a cures sanitàries i fragilitat i ens permetrà una reflexió conjunta del seu maneig analitzant els problemes que ens trobem actualment en el nostre treball diari a qualsevol nivell assistencial.

Contem amb suficient evidència científica sobre els bons resultats del tractament conservador dirigit i paradoxalment, són escasses les publicacions de plans de cures amb avaluació i revisió dels mateixos. Per tant, ens agradaria que ens aportéssiu en aquesta convocatòria: protocols, trajectòries o guies d'atenció, com propostes de nova creació, o bé com valoració dels ja implantats en un servei o consulta. Intentarem amb això, crear un consens a nivell nacional que unifiqui criteris i faciliti així, el procés d'investigació i millora de la nostra actuació com col·lectiu.

fletxa-grisSecretaria Tècnica:

iP congressos
C/ Cardenal Cisneros, 28 25003 Lleida
Tel. 973 27 11 62 – Fax 973 27 11 09
correucongressos@publinver.com

fletxa-grisMés informació:

Web II Jornada d'Infeccions en l'Àmbit Sociosanitari
Programa II Jornada d'Infeccions en l'Àmbit Sociosanitari



   Darrera modificació: