Fira UdL Treball: La UdL progressa adequadament en l'ocupació dels seus estudiants

 Descarregar pdf
 
Fira UdL Treball 2015
Servei de Reproducciód'Imatge de la UdL / 13/03/2015


 
Especial Fira UdL Treball 2015
Programa Especial / 13/03/2015 / Lleida Televisió


Fira UdL Treball 2015
Telenotícies vespre / 13/03/2015 / Lleida Televisió


Fira UdL Treball 2015
Lleida al Dia / 12/03/2015 / Lleida Televisió


UdL Treball: La UdL progressa adequadament en l'ocupació dels seus estudiants
El debat de Lleida Activa / 07/03/2015 / Lleida Televisió

No es pot dir pas que la Universitat de Lleida no estigui bolcada en l’ocupació dels seus estudiants i titulats, en la seva inserció en el món laboral, un repte difícil, tal com estan les coses ara, però amb resultats força esperançadors. Només cal recordar que la UdL ha estat pionera en introduïr en la seva oferta els màsters remunerats, amb pràctiques a les empreses, quan la immensa majoria d’aquests cursos de postgrau són la principal despesa dels estudiants. No podem oblidar tampoc que la Universitat de Lleida ha estat també capdavantera en implementar els doctorats industrials promoguts per la Generalitat, una formació doctoral també remunerada i feta directament a l’empresa que necessita aquests especialistes.

La universitat lleidatana també ha posat en marxa el concurs Idea-UdL, que amb la colaboració i patrocini del teixit empresarial, extreu i posa en funcionament idees i solucions de negoci que aporten els estudiants. I tampoc descuidem que l’associació d’exalumnes, Alumni UdL, també té, entre altres objectius, fomentar l’ocupació dels estudiants que han passat per la institució. Doncs a tot això encara hi hem de sumar la Fira de l’Ocupació de la UdL, que celebra la seva segona edició el proper dijous dia 12 de març per reeditar l’èxit que va envoltar la primera, quan uns 1.200 alumnes i titulats de la UdL van trobar-se amb els responsables de 45 empreses lleidatanes.

Un objectiu, doncs, l’ocupabilitat dels joves universitaris, que la UdL ha posat al capdavant de les seves prioritats. Ens ho explica amb més detall la principal responsable d’aquesta nova iniciativa, la vicerrectora d’Estudiantat, Post-grau i Formació Contínua de la UdL, Neus Vila.

 
   Darrera modificació: