Presentació

 Descarregar pdf
Què és?
 

El SAFOR (Servei d'Assistència, Formació i Orientació Religiosa), és un servei de la UdL que dóna informació i assistència sobre qüestions religioses a les persones de la comunitat universitària.

 
Qui som?
  

Som un grup de membres de la Universitat de Lleida interessats per les espiritualitats, les religions i aquelles manifestacions culturals que s’hi relacionen amb un sentit  ecumènic i en diàleg amb les ciències humanes, socials i experimentals.

 

Què fem?
 
Oferim acollida i informació sobre activitats d’aquest caire (seminaris, conferències, debats, cinema, etc). Igualment es dóna informació sobre les iniciatives de joves en aquest àmbit a la ciutat i el  seu territori.
Duem a terme o recolzem sessions d’estudi i tallers al voltant de les religions en el món d’avui, l’ètica, els valors, el paper dels creients, el diàleg entre creients i no creients (agnòstics, ateus, etc.), les relacions entre Universitat i societat, humanisme, etc.
Oferim assignatures de matèries transversals que poden interessar a tot l'estudiantat de la universitat. Aquestes assignatures serveixen, de més a més, aquells alumnes d’Educació que volen especialitzar-se en l’àmbit religiós o obtenir el títol de mestre de religió.
Col·laborem amb l’IREL (Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida) i les seves activitats de projecció social.
 
 
   Darrera modificació: