Jornada tècnica en línia: L’ús de recobriments comestibles per millorar la qualitat i seguretat alimentària

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
En remot
Web:
Jornada tècnica en línia: L’ús de recobriments comestibles per millorar la qualitat i seguretat alimentària
Inici:
 | 

Jornada tècnica en línia: L’ús de recobriments comestibles per millorar la qualitat i seguretat alimentària.

Activitat de presentació del recobriment comestible antimicrobià desenvolupat pel grup de recerca de Microbiologia i Tecnologia de Postcollita de la UdL per tal de minimitzar el risc associat al consum de maduixes i fruits vermells congelats.

Programa

10.00 h Presentació de la jornada
Inmaculada Viñas Almenar. Universitat de Lleida

10.05 h Qualitat i seguretat alimentària de maduixes i altres fruits vermells. Estratègies de control del camp a la taula
Pilar Colás Medà. Universitat de Lleida

10.35 h Aplicació d’un recobriment comestible per reduir el risc microbiològic en fruits vermells congelats
Anna Pié Amill. Universitat de Lleida

11.05 h Millora de la qualitat de maduixa i fruits vermells mitjançant l’aplicació d’un recobriment comestible
Isabel Alegre Vilas. Universitat de Lleida

11.20 h Torn obert de preguntes

11.30 h Cloenda de la jornada

L’ús de recobriments comestibles per millorar la qualitat i seguretat alimentària