Exposició: Temps de tardor

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Planta -1 edifici Polivalent / Cappont
Inici:
 | 
Finalització:

Inauguració de l'exposició Temps de tardor, amb il·lustracions de Glòria Vidal, amb l'artista i Joan Busqueta (vicerector de Cultura i Extensió Universitària).

L'artista exposa a la UdL una quinzena d'obres entre originals emmarcats i mostres d'il·lustracions publicades protegides dins vitrines. Realitzades sobre paper utilitza tècniques mixtes, també acrílics, aquarel·les, monotip i collage, entre altres. L'autora hi reflecteix el seu món interior que enllaça amb la manera de percebre la realitat que l'envolta.

Glòria Vidal Vidal / Tècnica Superior d'arts Plàstiques i Disseny en Il·lustració a l'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol de Lleida. Les il·lustracions les realitza sobre paper, utilitzant tècniques mixtes: acrílics, tintes, grafit, llapis de colors, aquarel·les, retoladors, monotip i collage. S’expressa amb un llenguatge pictòric d'influència naïf, expressionista, amb tocs onírics, sovint arrelats a la infància, plens d'emocions i d'imaginació. Ha col·laborat i participa amb il·lustracions en diverses publicacions, i exposat en diferents espais de Lleida i província.

expotempsdetardor