Descarregar pdf

Taula Rodona: ASPECTES NUTRICIONALS DE LA XOCOLATA


Diplomatura en Nutrició Humana i Dietética
Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida

Dimecres dia 17 de desembre de 2008  | 18.00h | Aula Magna de la Facultat de Medicina

18.00h Acte de benvinguda
Joan Ribera. Degà de la Facultat de Medicina. UdL
18.10h Presentació de l'acte
Àngel Rodríguez. Professor del Departament de Medicina i Coordinador de la Diplomatura en Nutrició Humana i Dietética. UdL
18.20h Aspectes psicològics de la xocolata
Francesc Abella. Professor del Departament de Medicina. UdL
18.40h Màrqueting genòmic: per que ens agrada la xocolata?
David de Lorenzo. Professor del Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques. UdL
19.00h Efectes antioxidants de la xocolata
Manel Portero. Professor del Departament de Medicina Experimental. UdL i Vice-Degà-Cap d’Estudis de la Facultat de Medicina. UdL
19.20h Història, evolució i comerç de la xocolata
Lluís Morera. Manager Director. Chocolates Brescó. Benavarri
19.40h Discusió i resum / Degustació


   Darrera modificació: