La UdL combina una llarga i fructífera tradició universitària amb una estructura jove i dinàmica que aposta decididament per una formació i una investigació de qualitat, per uns avançats mètodes docents i per la internacionalització.
La Universitat de Lleida està compromesa amb la formació d’investigadors d’excel·lència, l’atracció i retenció de talent investigador, així com amb la captació de projectes de recerca i transferència per incrementar i millorar els resultats científics i de valorització dels mateixos..
Taula
Rodona: ASPECTES NUTRICIONALS DE LA XOCOLATA
Diplomatura en Nutrició Humana i Dietética
Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida
Dimecres dia 17 de desembre de 2008 | 18.00h |Aula Magna de la Facultat de Medicina
18.00h
Acte de benvinguda
Joan Ribera. Degà de la Facultat de Medicina. UdL
18.10h
Presentació de l'acte
Àngel Rodríguez. Professor del Departament de Medicina i
Coordinador de la Diplomatura en Nutrició Humana i Dietética. UdL
18.20h
Aspectes psicològics de la xocolata
Francesc Abella. Professor del Departament de Medicina.
UdL
18.40h
Màrqueting genòmic: per que ens agrada la
xocolata? David de Lorenzo. Professor del Departament de Ciències
Mèdiques Bàsiques. UdL
19.00h
Efectes antioxidants de la
xocolata Manel Portero. Professor del Departament de Medicina
Experimental. UdL i Vice-Degà-Cap d’Estudis de la Facultat de Medicina. UdL
19.20h
Història, evolució i comerç de la
xocolata Lluís Morera. Manager Director. Chocolates Brescó.
Benavarri