Jornada Tècnica: L'oli d'oliva: del camp a la taula i més enllà
16 de març de 2007, de 9 a 14 hores
Aula de videoconferències
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Campus de Cappont
PROGRAMA
9.15hPresentació
9.30h
Eleotècnia: evolució històrica. Jordi Graell i Sarlé (Departament de Tecnologia d’Aliments Universitat de Lleida)
10.00h
Evolució en la comercialització dels olis d’oliva verge extra d’alta qualitat. José Emilio Cuesta Duque (Molí La Boella)
10.30h
Metodologia d’avaluació sensorial de l’oli d’oliva verge. Fonaments.M. Paz Romero Fabregat (Departament de Tecnologia d’Aliments Universitat de Lleida)
11.00h
Pausa (cafè)
11.30h
Avenços en la investigació dels olis d’oliva verge de la varietat arbequina. M. José Motilva Casado (Departament de Tecnologia d’Aliments Universitat de Lleida)
12.00h
Presentació de resultats del projecte europeu Eurolive: l’e fecte de l’oli d’oliva en el dany oxidatiu en les poblacions europees. Montserrat Fitó Colomer (Unitat de Recerca en Lípids i Epidemiologia Cardiovascular Institut Municipal d’I nvestigació Mèdica de Barcelona)
12.30h
Aprofitaments alternatius dels residus d’olis. Ramon Canela i Garayoa (Departament de Química Universitat de Lleida)
13.00h
Torn obert de paraules
13.30h
Cloenda
L'assistència és gratuïta.
Més informació: ACCA Teresa Balaguer Tel.: 933 248 580
Fundació Uni versitat de Lleida
Darrera modificació: