Descarregar pdf

IX Fòrum Joventut i Medi Rural


L'emergència d'iniciatives relacionades amb els joves al medi rural ens fa pensar que és moment de debatre la realitat dels joves i pensar en fòrmules, models i mètodes específics, per generar oportunitats i aprofitar així els avantatges del medi.

És moment, sobretot, d'abordar les necessitats amb fòrmules que apostin per la qualitat dels serveis, la igualtat d'accés als recursos i fomentar que el col·lectiu de joves prengui consciència de la importància del seu paper central en el present i el futur del món rural.

Tenint en compte la gran quantitat de municipis situats en medis rurals a Catalunya i la importància de donar facilitats als i les joves, esperem treure conclusions i idees que enforteixin les relacions entre els tècnics/ques, regidors/es i entitats joves per potenciar la millora de projectes conjunts i mancomunats.

Plantegem tres àmbits que si bé tenen un abast general requereixin fòrmules específiques al medi rural:
  • L'emancipació
  • Les noves tecnologies de la informació
  • La participació
Volem estructurar el fòrum mitjançant ponències, taules d'experiències i espais de debat dinamitzats per a què la informació arribi d'una manera pràctica i útil.

A pesar de les diferents taules concretades, tant per els organitzadors com pels col·laboradors, volem fer d'aquest fòrum una eina participativa amb el territori i creiem important animar-vos, a tots aquells tècnics/ques, regidors/es, entitats juvenils i joves a presentar la vostra experiència.

IX Fòrum Joventut i Medi Rural


5 i 6 d'octubre de 2006

Saló Víctor Siurana (Edifici del Rectorat)
Inscripció: gratuïta

fletxa-grisMés informació:

Programa del IX Fòrum Joventut i Medi Rural

fletxa-grisOrganitza:

Secretaria General de Joventut. Coordinació Territorial de Joventut a Lleida
Universitat de Lleida

fletxa-grisCol·labora:

Fundació Rural'06

   Darrera modificació: