Aula d'Extensió Universitària de Lleida

Instruccións d'inscripció. Torn de nou ingrés

Destinataris

Adreçat a persones que es volen inscriure per primer cop, que no han estat inscrites els curs 2023/24, o que no han han estat inscrites el curs 2023/2024 i que no han renovat la seva inscripció.

Lliurament dels fulls

El lliurament dels fulls amb el codi de reserva  de plaça tindrà lloc el dilluns 10 de juny a partir de les 9.00 hores a l’oficina de l’Aula (Edifici de Rectorat de la UdL, pl. Víctor Siurana 1, planta baixa, despatx. 0.09). Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre. Cada persona podrà com a màxim sol·licitar dos fulls.

Per tal que el tràmit sigui ràpid i àgil, decidiu a quin grup voleu inscriure-us abans de l’entrega del full amb el codi de reserva de plaça. Els grups i horaris de l’Aula d’Extensió Universitària de Lleida són els següents:

GRUP

Classes dilluns i dimecres

Classes dimarts i dijous

De 16:30 a 17:45 hores

A1

B1

De 18:00 a 19:15 hores

A2

B2

Qualsevol dubte que tingueu podeu consultar-lo als membres de la junta de l’Aula d’Extensió Universitària.

Tramesa de dades per la inscripció

Les dades necessàries per a la inscripció s'hauran d'introduir a través del formulari web que s'activarà el dia 10 de juny a les 9 del matí. Qui no disposi de mitjans per omplir les dades podrà emprar els ordinadors situats a l'aula d'informàtica que s'indicarà.

Pagament de la inscripció

Quan feu el pagament de la inscripció feu constar en el justificant únicament el vostre nom i cognoms. Qualsevol altra informació dificulta la identificació del pagament un cop ens ho comunica el banc. Afegits com "Matrícula" "Inscripció curs", "Grup X", "Curs acadèmic", etc. a banda de ser absolutament innecessaris només serveixen per dificultar la identificació de la persona inscrita.

Documentació que cal adjuntar

Un cop fet el pagament la persona inscrita ha de lliurar una còpia del justificant de l'ingrés bancari juntament amb una còpia del seu DNI. Pot fer-ho de dos maneres.

1. A través d'aquest formulari en línia.

2. Lliurant-ho presencialment a les oficines de l'Aula d'Extensió Universitària, del dimarts 11 al dijous 13 de juny, de 10.30 a 12.30 h.