Centres adscrits

 Descarregar pdf

Escola Universitària de Relacions Laborals

L’Escola Universitària de Relacions Laborals de Lleida és un centre universitari privat adscrit a la UdL. Va constituir-se el 1990 com a fundació privada, sense ànim de lucre, per donar continuïtat acadèmica a l’antic Seminari d’Estudis Socials fundat el 1966.

Actualment el centre acull els estudis de Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans i el Màster Universitari en Direcció i Gestió Laboral. L’estudiantat rep una formació especialitzada i interdisciplinària i fa pràctiques externes en empreses o institucions per tal d’afavorir la seua inserció laboral. També existeixen programes de mobilitat nacional i internacional.

Escola Universitària de Relacions Laborals
C. Vallcalent, 65
25006 Lleida
capadministracio@eurl.es
+34 973 248 993
+34 676 571 734

Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya - INEFC Lleida

Situat a cinc quilòmetres del centre urbà, a prop de l'eix de la carretera N-II en direcció a Saragossa, trobem el Campus de la Caparrella, que acull l'Institut Nacional d'Educació Fisica de Catalunya a Lleida, l'INEFC, centre adscrit a la UdL des de 1995. És un espai d’una extensió de més de 40.000m2, el qual disposa d’aparcament, camps esportius exteriors de gespa natural i artificial, pavelló poliesportiu, piscines cobertes climatitzades, zones d’atletisme, rocòdrom cobert, gimnàs, laboratoris de recerca i aules. També disposa de serveis de biblioteca, audiovisuals, informàtica, cafeteria i d’un Club Esportiu per donar atenció a la formació i recerca en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport; ja siguin graus, doble graus, màsters, doctorat o formació continua.

El centre ofereix als seus estudiants la possibilitat d’acollir-se a programes de mobilitat i realitzar pràctiques externes.

Partida de la Caparrella, s/n
25192 Lleida
inefclleida@inefc.es
+34 973 272 022
 

Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya - INEFC Pirineus

El centre de l'INEFC Pirineus és un referent en l'àmbit català, estatal i internacional, a la zona dels Pirineus catalans i el sud de França en els esports al medi natural. El projecte es basa a crear el primer centre universitari focalitzat, específicament, en la formació dels esports en el medi natural de muntanya.

La formació aposta per ser pluridisciplinària aportant coneixements des de vessants com la gestió, l'emprenedoria, la salut, el rendiment i l'educació, combinant una experiència pràctica amb els esports de muntanya dia a dia. La formació correspon a l'actual Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE) canviant els esports tradicionals, individuals i col·lectius, per esports de muntanya.

A partir del tercer any (curs 2023-24), amb la posada en funcionament de l'edifici propi, es pretén iniciar altres formacions paral·leles de postgrau en l'àmbit universitari. Aquestes formacions permetran més especialització de l'alumnat i, per tant, un enriquiment dels seus coneixements teòrics i pràctics.

Gràcies a la ubicació privilegiada de la Seu d'Urgell i la seva proximitat als espais de pràctica esportiva al medi natural, l'alumnat pot cursar alhora les titulacions pròpies de les escoles d'ensenyaments esportius.

INEFC Pirineus
Edifici de Les Monges (Centre Cultural Les Monges)
Plaça de les Monges, 2, 2ª planta
25700 La Seu d'Urgell, Lleida
Telèfon: 673 676 465
inefclleida@inefc.es

 

EAE Business School – Campus Barcelona

EAE Business School és un centre universitari privat de nivell internacional, adscrit a la UdL, que forma part de Planeta Formación y Universidades, la xarxa internacional d'educació superior de Grupo Planeta. Compta amb 22 institucions educatives a Espanya, Andorra, França, Itàlia, Nord d'Àfrica, Estats Units i Colòmbia. Cada any més de 100.000 estudiants procedents de 114 nacionalitats diferents, es formen a través de les escoles de negocis, universitats, escoles superiors especialitzades i centres de formació professional.

Pel que fa a la Universitat de Lleida, els títols que ofereix són el Grau en Administració i Direcció d’Empreses i Transformació de Negocis, i el Grau en Màrqueting i Comunicació Digital.

 

Centre d'Educació Superior Next

La Universitat de Lleida incorpora com a centre adscrit a Madrid una filial de l'escola de negocis Next International Business School. El Centre d'Educació Superior (CES) Next inaugura la seua oferta impartint un Màster Universitari en Comunicació Política Avançada en modalitat semipresencial.

Calle de Almagro, 42
28010 Madrid
+34 91 710 20 59
 

   Darrera modificació: