Inauguració del curs acadèmic 2024/25 del Campus Iberus

Lliçó inaugural: Conocimiento y gestión del agua ante el desafío del cambio climático, a càrrec de María Dolores Pascual

El coneixement i la gestió de l'aigua davant els reptes del canvi climàtic han estat els protagonistes de la inauguració oficial del curs de Campus Iberus, el campus d'excel·lència internacional de la Vall de l'Ebre, que enguany ha tingut lloc a la UdL. La directora general de l'aigua del govern de l'Estat, Mª Dolores Pascual, ha pronunciat la lliçó inaugural al voltant de les polítiques de mitigació i adaptació al canvi climàtic, instant Campus Iberus a continuar les accions d'investigació, desenvolupament i innovació.

El rector de la UdL i actual president del consorci, Jaume Puy, ha reclamat un increment de recursos per poder augmentar la plantilla docent i la de personal no docent; i d'inversió fins a assolir, almenys, l'1% del PIB en inversió universitària pública que preveu la LOSU.

Per la seua part, la directora general de Transferència i societat del coneixement de la Generalitat, Laia Arnal, ha destacat la importància de la UdL per la seua "capacitat de transformar el seu entorn productiu" i la tasca de recerca.

 

Més informació:

L'aigua protagonitza l'obertura del curs de Campus Iberus / Premsa UdL
El rector de la UdL reclama als governs invertir almenys l'1% del PIB en universitats 

Galeria fotogràfica