Fira UdL Treball 2016 / Fira de l'Ocupació

 Descarregar pdf

Carregant el reproductor...

Servei de Reproducció d'Imatge UdL / 13/03/2016

La Fira UdL Treball vol ser el punt de referència anual a la ciutat que impulsi i faciliti al teixit empresarial la captació del millor talent que genera la Universitat. Facilitar la inserció laboral dels nostre graduats i al mateix temps obrir la universitat a les empreses.

 

 
El Debat de Lleida Activa / Lleida Televisió / 05/03/2016

Diuen les estadístiques oficials que entre els titulats universitaris el nivell d’atur és relativament baix. Tenir una carrera ha estat sempre una bona plataforma per ingressar al mercat de treball i per fer-ho des d’una posició avantatjosa. Però en els darrers anys, i sobretot des que va esclatar la crisi financera global, fa vuit anys, les oportunitats laborals s’han tornat força esquerpes, també pels candidats amb carrera. La Universitat de Lleida ho sap ben bé, i per això des de fa ja uns anys s’està bolcant en l’ocupabilitat, dels seus estudiants. Pràctiques en totes les carreres; màsters remunerats; doctorats industrials a l’empresa i també amb sou; concurs d’idees d’aplicació inmediata al teixit productiu; borsa de treball de l’associació d’exalumnes Alumni UdL, etc, són diverses iniciatives orientades a aquesta ocupabilitat dels estudiants de la Universitat de Lleida, a aconseguir que els graduats trobin feina aquí mateix i rebaixar així l’èxode de talent que Lleida ha patit gairebé sempre.

Complerta aquest quadre d’iniciatives una darrera idea, potser la més efectiva i finalista: la Fira Udl Treball, una trobada entre els estudiants dels darrers cursos i graduats de la UdL, amb el teixit empresarial de Lleida. Se celebra el 16 de març, al campus de Cappont, serà la tercera edició i suposa un aparador immillorable per conéixer de primera mà les oportunitats laborals que hi ha a Lleida pels titulats universitaris. L’any passat s’hi van trobar més de 700 estudiants i més de 40 empreses.

De la Fira UdL Treball en parlem amb Neus Vila, vicerectora d’Estudiants de la Universitat de Lleida.

   Darrera modificació: