Si voleu veure'l mitjançant el navegador, feu clic aquí

UNIVERSITAT DE LLEIDA Octubre 2014
@UdL #015
Butlletí mensual de la Universitat de Lleida
ACTUALITAT


Josefina Castellví, primera dona espanyola en participar en una expedició internacional a l’Antàrtida, pronuncià la lliçó magistral.
Happy 8-12, un videojoc per prevenir l'assetjament escolar

El projecte està dirigit per Gemma Filella, de la Facultat de Ciències de l’Educació, Psicologia i Treball Social.


L’Institut de Llengües obre els cursos d’anglès a la ciutadania   

També es poden estudiar alemany, castellà, català, francès, italià, occità, rus i xinès.


PUBLICACIONS

Fundamentos de física
P.J. Pérez, E. Salvatierra
Edicions de la Universitat de Lleida, 2014

L'objectiu del llibre és proporcionar als estudiants universitaris una eina completa per a l'estudi dels fonaments de Física. Cada capítol comença amb una exposició teòrica (definicions, principis i lleis que s'utilitzen) i continua amb problemes resolts i casos pràctics proposats, amb els quals es pot treballar com exercicis d'autoavaluació.


rssyoutubefacebookflickr
ACTIVITATS
La Facultat de Dret i Economia acull, el 6 i 7 d’octubre, una nova edició de les Jornades sobre Nacions Unides i la Unió Europea, dedicades enguany a la governança, la seguretat, la cooperació i els dret humans.


L'exambaixador d'Espanya a la República popular de la Xina i president de la Càtedra d'Estudis Asiàtics de la UdL, Eugeni Bregolat, serà investit aquest mes doctor honoris causa.

Marcel·lí Antúnez, fundador de la Fura dels Baus, conversarà amb el professor de robòtica, Jordi Palacin, en el marc del curs Art i Ciència. Serà el 31 d’octubre, a les 17.30h, a l’Auditori del campus de Cappont.


A MÉS
L'equip UdL Racing Engineering de l'Escola Politècnica Superior ja té enllestit el prototip de Moto 3 de 250cc i quatre temps per a MotoStudent, la competició internacional universitària que se celebra el 4 i 5 d'octubre al circuit MotorLand d'Alcanyís. 


Continguts: Oficina de Premsa
Disseny: Tècnic continguts web
.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Edifici del Rectorat | Pl. de Víctor Siurana, 1
E-25003 Lleida | Tel. +34 973 70 21 23