Si voleu veure'l mitjançant el navegador, feu clic aquí

UNIVERSITAT DE LLEIDA Desembre 2017
@UdL #044
Butlletí mensual de la Universitat de Lleida
ACTUALITAT


Roberto Fernández ha reclamat un millor sistema de finançament públic, així com més complicitats amb el teixit empresarial i la societat en general.


La UdL envia els primers 120 ordinadors al Senegal

En el marc de la cooperació amb la Fundació Lluís Llach.


Premi Alfons de Borja d'Alumni UdL per a Joan Xavier Comella

Les crisis no haurien d’afectar la investigació perquè "és la medicina del demà", segons Joan Comella, director de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (VHIR).

PUBLICACIONS

Universitat i ciutat
Tot recordant Víctor Siurana (1945-1993)
Varis autors
Edicions de la Universitat de Lleida 2017

Les principals obres de qui fou catedràtic de Lingüística General de la UdL, Víctor Siurana, s'apleguen ara en un llibre-homenatge impulsat pels seus companys de la Facultat de Lletres.


RSS UdL  Facebook UdL  Twitter UdL  YouTube UdL  Flickr UdL  Google+ UdL

Continguts: Oficina de Premsa
Disseny: Tècnic comunicació web

ACTIVITATS
El Cicle de Cinema i Drets Humans presenta la mostra: Els Murs d'Europa, una selecció de fotografies realitzades pels activistes de Fotomovimiento que es podrà visitar fins el 20 de gener al Centre de Cultures de Cappont.


Del 28 de novembre a l'1 de desembre, l'EPS i i el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació organitzen la 1a Setmana de la Bioconstrucció.

Escola rural o escola urbana? Quina és la diferència?  Quin és el projecte educatiu de les Escoles rurals?  La Biblioteca de Cappont et convida a descobrir-ho a través d’aquesta exposició.


A MÉS
Oberta la convocatòria del vint-i-unè Concurs de cartells per anunciar l'edició de l'any 2018 de la Universitat d'Estiu de la UdL. Les obres es poden presentar fins el 19 de febrer de 2018..

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Avís de protecció de dades de caràcter personal
Edifici del Rectorat | Pl. de Víctor Siurana, 1
E-25003 Lleida | Tel. +34 973 70 21 23