Descarregar pdf



         
    

Dilluns 16 de març de 2009

19.30h SALA DE VIDEOCONFERÈNCIES DE L'EDIFICI DE LA BIBLIOTECA (CAMPUS DE CAPPONT)

INAUGURACIÓ de l'exposició "Srebrenica, de l'oblit a la memòria" amb una xerrada-col·loqui i projeccció del documental "Bòsnia, de la foscor a la llum". La mostra podrà visitar-se al vestíbul de l'edifici de la Biblioteca del campus de Cappont del 16 al 25 de març.






ORGANITZEN:

Centre de Cooperació Internacional de la Universitat de Lleida
IGMAN-Acció Solidària  
        
SREBRENICA, DE L'OBLIT A LA MEMÒRIA

Del 16 al 26 de març de 2009
Vestíbul de l'edifici de la Biblioteca
Campus de Cappont



El Centre de Cooperació Internacional de la UdL,  juntament amb IGMAN-Acció Solidària, organitza l'exposició "Srebrenica, de l'oblit a la memòria". En el marc d'aquesta activitat també es realitzarà una xerrada i la projecció del documental "Bòsnia, de la foscor a la llum".


EXPOSICIÓ “SREBRENICA, DE L’OBLIT A LA MEMÒRIA” Exposició amb fotografies de Tarik Samarah i Francesc Parés i Mercadé, acompanyades de text divulgatiu sobre els fets succeïts a la zona d'Srebrenica l'any 1995, en el marc de la guerra de Bòsnia i Herzegovina, i la situació actual en què es troben les víctimes del genocidi.

XERRADA-COL·LOQUI a càrrec de Francesc de Dalmases, president d'IGMAN-Acció Solidària.

DOCUMENTAL “BÒSNIA DE LA FOSCOR A LA LLUM” La videoprojecció posa rostre al poble bosnià i a les persones que des de la nostra realitat treballen aportant un petit gra de sorra a la millora de la situació post bèl·lica de la Federació.

print enrera pujar

 

   Darrera modificació: