Ajuts per a l'habitatge i el desplaçament

 Descarregar Pdf
CONVOCATÒRIA curs 2017-2018  (Convocatòria tancada)
 
 
Què és

La Convocatòria d'Ajuts per a l'Habitatge i el Desplaçament, té com a objectiu donar suport, mitjançant ajut econòmic, a aquells estudiants, amb domicili familiar fora de les seus de la Universitat de Lleida (Lleida, Igualada), que es matriculin en estudis de grau en un centre propi de la Universitat de Lleida el curs 2017-2018.
 
 
Qui pot sol·licitar l'ajut
 

Aquesta convocatòria s’adreça a estudiants matriculats en un estudi oficial de grau en un centre propi de la Universitat de Lleida que no tinguin cap domicili familiar a les seus de la Universitat de Lleida. Aquests estudiants han de reunir els requisits acadèmics i econòmics que preveu la base 3 de la Convocatòria.

Quan es pot sol·licitar

Els estudiants que vulguin sol·licitar aquest ajut hauran de descarregar l’imprès de sol·licitud i presentar-lo del 15 de juliol al 15 d'octubre de 2017.

Els estudiants que sol·licitin aquests ajuts hauran d’aportar l’Acreditació del tram de renda familiar establert per a les Beques Equitat de l’AGAUR


On s'ha de presentar la sol·licitud

En el Registre General o Registres Auxiliars de la UdL o en el registre electrònic previst en la seu electrònica.

Quina documentació has de presentar 

  • Imprès de sol·licitud
  • Acreditació del tram de renda familiar establert per a les Beques Equitat de l’AGAUR
  • Justificant del lloc de residència familiar (certificat d’empadronament o altre document justificatiu).
  • Justificant del lloc de residència durant el curs acadèmic (contracte de lloguer signat per ambdues parts i autenticat, cas de presentar la sol·licitud d'habitatge o de residència universitària o altre document justificatiu).
 
Convocatòria-Bases reguladores
 

Les persones interessades disposaran d’un termini de deu dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució, per tal d’esmenar els defectes de la sol·licitud i per presentar al·legacions. Aquest termini finalitza el 30 d’abril de 2018.

 

Més informació:

Unitat d'Informació i Orientació Universitària

Tel. 973 003 588

info@udl.cat

   Darrera modificació: