Exposició: Les altres cares del centre històric. Reptes i oportunitats d'una realitat desconeguda

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Vestíbul de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social
Inici:
Finalització:

 

Fotografies de: Javier Cobo, Stefi Contreras, Ana Llovera, Esther Royes, Jasmina Tost i Robert Oltean (alumnat del CFGS de Fotografia de l'EAM Leandre Cristòfol) | Disseny: Natàlia castellanos i Jordi Belilles (alumnat del CFGS de Disseny gràfic de l'EAM Leandre Cristòfol).

Wesley Ehigle diu que a la seua escola no hi ha immigrants, només hi ha nens. Ell és un dels protagonistes de l'exposició Les altres cares del centre històric. Reptes i oportunitats d'una realitat desconeguda que fins al 7 de març es pot veure a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL i de la qual en són artífexs alumnes de l'Escola d'Arts Municipal Leandre Cristòfol.

Aquesta exposició de fotografies pretén engegar un procés de reflexió i sensibilització que generi un canvi en les actituds i en el comportament de les persones que confirmen la nostra comunitat. El projecte engloba el desig d'evolució de canvi, de millora de la vida de les persones i, alhora, busca contribuir en la seua conscienciació en relació als prejudicis que puguin tenir sobre alguns col·lectius de persones que resideixen al centre històric o, fins i tot, del propi barri.

D'aquesta manera també podem donar resposta a la necessitat de prendre consciència  d'aquells prejudicis i estereotips latents a les converses, opinions i pensaments de la comunitat enfront al barri i les persones que hi viuen. Per tant, aquesta exposició, pot ser un punt de partida per afavorir una societat activa, compromesa, participativa, amb valors i principis.

ExpoUdL-lesaltrescaresdelcentrehistoric