8 d'abril de 2008

Descarregar pdf

Sul Tasto Sextet, a la Temporada Musical de la UdL . CONCERT / La sala d'actes del Rectorat acull demà al vespre un concert de Sul Tasto Sextet que inclou peces de Wolfgang Amadeus Mozart, Jordi Leon, Ludwig Thuille i Ennio Morricone

Aquest grup de cambra, format l'any 2006, està integrat per joves músics i pedagogs, tots ells professors del Conservatori de Grau Mitjà de Cervera i amb una important trajectòria com a intèrprets com a membres de l’Orquestra Simfònica del Vallés, Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, en formacions de cambra o com a solistes.

La peculiaritat de Sul Tasto Sextet és que ofereix un repertori poc habitual a les sales de concerts, amb composicions d'èpoques i estils diferents, des del classicisme fins a l'actualitat. Xesco Grau a la flauta, Encarna Monzó a l'oboè, Francesc Navarro al clarinet, Ramon Aragall al fagot, David Bonet a la trompa i Santi Riu al piano interpretaran peces de Wolfgang Amadeus Mozart, Jordi Leon, Ludwig Thuille i Ennio Morricone.

La cita és a partir de dos quarts de vuit del vespre.


MÉS INFORMACIÓ


XV Temporada Musical de la UdL



print enrera pujar