UniCorn és un engrescador projecte musical de la Universitat de Lleida adreçat a qualsevol membre de la comunitat universitària (estudiants, antics estudiants, professorat i PAS) i als amics del cant coral en general. No és necessària experiència en el cant coral ni coneixements previs musicals; l'únic requisit indispensable és una bona disposició, capacitat per afinar i bona oïda.   

Actuacions de Nadal i d'any nou

 

Si ens voleu venir a escoltar, el proper dimarts 19 de desembre, a les 20h a l'Auditori del Centre de les Cultures, UdL Campus Cappont (localització) actuarem conjuntament amb l'Ensemble UdL.

Si no podeu venir tindreu una altra oportunitat de gaudir d'aquest concert el proper divendres 12 de gener de 2018, a la mateixa hora a l'església de Santa Teresina (localització),

Us hi esperem!

 

 

Calendari d'assajos
D'octubre de 2017 a maig de 2018.
No hi ha activitat durant el perídode d'exàmens i durant les vacances.


Aula d'assaig i horari
Aula 3.17 de l'edifici de Rectorat (localització). Tots els dijous, de 20.00h a 22.00h.

 

Què he de fer per participar-hi?
Per tal d'entrar a formar part de l'UniCorn, es realitzarà una breu entrevista amb el director que inclourà una prova de veu (tesitura, afinació) i de lectura en iniciar l'activitat.
Els participants en aquesta activitat es comprometen a seguir regularment el règim setmanal d'assajos i a participar en els concerts, actes acadèmics i/o intercanvis que es puguin programar. Es preveu participar en, almenys, dos concerts i dos actes acadèmics al llarg del curs.

Inscripció gratuïta
Els estudiants que vulguin reconèixer la seva participació a l'UniCorn com a activitat de matèria transversal (2 ECTS) hauran de realitzar un inscripció equivalent a 2 ECTS.

Formulari per apuntar-m'hi o rebre més informació

També ens pots contactar a l'adreça de correu: unicornudl@gmail.com

Serveis Culturals de la Universitat de Lleida
Campus de Cappont. Edifici Polivalent - C/Jaume II, 71 - 25001 Lleida
973 70 33 97
culturals@culturals.udl.cat

Twitter_logo_bluedisplayresource.jsp