UniCorn és un engrescador projecte musical de la Universitat de Lleida adreçat a qualsevol membre de la comunitat universitària (estudiants, antics estudiants, professorat i PAS) i als amics del cant coral en general. No és necessària experiència en el cant coral ni coneixements previs musicals; l'únic requisit indispensable és una bona disposició, capacitat per afinar i bona oïda.   

Properes actuacions (maig de 2018)

 

 

Els conjunts musicals de la Universitat de Lleida (UniCorn i Ensemble UdL) presenten la seva darrera producció. Les músiques per a la pau i una vetllada a l'òpera són les paraules clau d'un concert simfònico-coral amb més de 50 músics a l'escenari. 

Si ens voleu venir a escoltar, el proper dimarts 15 de maig, a les 20h al centre cívic de Balàfia (localització).

Si no podeu venir tindreu una altra oportunitat de gaudir d'aquest concert el proper diumenge dia 20 de maig, a les 19h a la sala La Unió d'Alpicat (localització),

Us hi esperem!

 

 

Calendari d'assajos
D'octubre de 2017 a maig de 2018.
No hi ha activitat durant el perídode d'exàmens i durant les vacances.


Aula d'assaig i horari
Aula 3.17 de l'edifici de Rectorat (localització). Tots els dijous, de 20.00h a 22.00h.

 

Què he de fer per participar-hi?
Per tal d'entrar a formar part de l'UniCorn, es realitzarà una breu entrevista amb el director que inclourà una prova de veu (tesitura, afinació) i de lectura en iniciar l'activitat.
Els participants en aquesta activitat es comprometen a seguir regularment el règim setmanal d'assajos i a participar en els concerts, actes acadèmics i/o intercanvis que es puguin programar. Es preveu participar en, almenys, dos concerts i dos actes acadèmics al llarg del curs.

Inscripció gratuïta
Els estudiants que vulguin reconèixer la seva participació a l'UniCorn com a activitat de matèria transversal (2 ECTS) hauran de realitzar un inscripció equivalent a 2 ECTS.

Formulari per apuntar-m'hi o rebre més informació

També ens pots contactar a l'adreça de correu: unicornudl@gmail.com

Serveis Culturals de la Universitat de Lleida
Campus de Cappont. Edifici Polivalent - C/Jaume II, 71 - 25001 Lleida
973 70 33 97
culturals@culturals.udl.cat

Twitter_logo_bluedisplayresource.jsp