Dimarts 16 de maig de 2017, 22.30 hores
Sala d'actes de l'Edifici de Rectorat

a la UdL

Bruce Barth Trio
featuring Jerry Bergonzi
Jerry Bergonzi, saxo tenor
Bruce Barth, piano
Mark Hodgson, contrabaix
Stephen Keogh, bateria

 

Bruce Barth és un dels pianistes més destacats de l’escena del jazz de les últimes dècades. Ha estat líder de nombrosos projectes i la seva llarga discografía avala una carrera que li ha valgut el reconeixement del públic i de la crítica dels cinc continents.

És també un destacat pedagog i productor musical.

Jerry Bergonzi és el saxofonista de referència del jazz actual. Alumnes de saxo de tot el món estudien amb els seus llibres d’aprenentatge instrumental. Va començar la seva carrera al costat de llegendari Dave Bruceck per protagonitzar, després, una trajectoria personal que l’ha dut a ser considerat un mestre de mestres i, sense cap mena de dubte, un dels millors saxofonistes del món.

Jazz a la UdL

Dijous 17 de març de 2016, 22.00 h.

Sala d'Actes de l'Edifici de Rectorat

Eri Yamamoto Trio

Eri Yamamoto, piano; Masa Kamaguchi, contrabaix; David Xirgu, bateria

eriyamamoto

Des del seu trasllat als Estats Units el 1995, la pianista japonesa Eri Yamamoto ha merescut ser considerada una de les pianistes més originals del jazz d'avui; i ha obtingut el reconeixement de la crítica especialitzada i elogis de grans mestres com el també pianista Herbie Hancock. Al capdavant del seu trio, Yamamoto va conquerir l'escena novaiorquesa per després fer el salt a la resta del món. Ha actuat als festivals més importants de l'escena internacional i ha editat una discografía que avala el seu nivell com a pianista.

 

El seu estil amb el piano és singular i la seva capacitat com improvisadora està carregada de frescor i espontaneïtat. A més dels seus projectes com a líder, Eri Yamamoto ha col·laborat amb mestres com Ron McClure, William Parker o Butch Morris.

 

Entrada gratuïta