Descarregar pdf

Butlletí ODEC / FEBRER 2016
Oficina de Desenvolupament i Cooperació
 

AGENDA

 - JORNADA "VISIONS D'AMÈRICA LLATINA"Dies 4, 11, 18 i 25 de febrer a la Sala de Juntes del 2on pis del Rectorat. 

  - XERRADA INFORMATIVA "COM VIATJAR AL SUD EN CLAU DE SOLIDARITAT", co-organitzada amb la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida. Dia 23 de febrer a les 19.00h a la Sala de Juntes del 2on pis del Rectorat. 

- TAULA RODONA "LES CAUSES ESTRUCTURALS QUE AFAVOREIXEN EL TERRORISME FINS A ARRIBAR AL MAL ANOMENAT ESTAT ISLÀMIC",
 a càrrec de Joan Roura, periodista, i Jordi Llaonart, arabista i periodista. Tindrà lloc el proper 2 de març a les 19.00 hores a l'Auditori del Campus de Cappont.

 - ACTIVITAT "HAIMA PER UN SÀHARA LLIURE". Dia 7 d'abril a la Plaça Víctor Siurana. 

 - EXPOSICIÓ "HUMORÀLIA 2015. Drets humans: el nostre món, la nostra dignitat, el nostre futur". Del dia 4 al 29 d'abril al vestíbul de la planta -1 del Campus de Cappont de la Udl. 

  - CURS "VISIONS MÓN AFRICÀ".  Dies 11, 18 i 25 d'abril i 2 de maig a la Sala de Videoconferències del Centre de Cultures Transfronterer.  


 

L'OFICINA DE DESENVOLUPAMENT I COOPERACIÓ COL·LABORA UN ANY MÉS AMB EL PROJECTE D’APRENENTATGE I SERVEI QUE REALITZA L'ALUMNAT DE L’INSTITUT GILI Y GAYA ELABORANT AQUESTS TRES PROJECTES: 

     -Joc interactiu sobre les desigualtats al món
     -Vídeo-denúncia sobre la situació de les persones refugiades al món
     -Joc kahoot sobre la pobresa i les desigualtats al món, l’explotació infantil, el canvi climàtic, la religió,...

 

CONVOCATÒRIES, CONCURSOS I OFERTES DE FEINA

 CONVOCATÒRIA D’AJUTS A ACCIONS DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT DE L'ODEC PER A L'ANY 2016.

NOTÍCIES, ARTICLES D'INTERÈS/OPINIÓ

 


VOLUNTARIAT


  + informació

 
 

DESTAQUEM!

01LECTURA RECOMANADA

 AUDIO & VISUAL


 

 
 
 Copia de Copia de banner_cdocs_original
 

Bunner_Novetats_Bibliografiques


 

Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la UdL

Campus Universitari de Cappont
Jaume II, 67 bis, 25001 LLEIDA
+34 973 00 35 35 | +34 973 00 35 36

odec@int.udl.cat
cdocs@int.udl.cat

Si voleu fer difusió d'activitats, convocatòries, notícies a través del nostre butlletí, ens ho podeu fer arribar a cdocs@int.udl.cat

Elaborat per l'Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida en conveni amb la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l'Ajuntament de Lleida.

Avís Legal

En compliment de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa de que les dades de caràcter personal facilitades s’incorporaran a un fitxer degudament registrat del que és titular la Universitat de Lleida amb la finalitat d’atendre la present relació, i ser informat d’activitats que realitza la universitat com enviament de publicacions, i per accions de cooperació i solidaritat. Les dades personals facilitades son confidencials i son tractades d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. El titular de les dades queda informat i dona el consentiment exprés per l’accés, tractament i comunicació de les seves dades personals esmentats anteriorment. El titular de les dades pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant escrit adreçat al responsable del fitxer, Plaça Víctor Siurana, 1 de Lleida, CP 25005. Nom i cognoms, DNI, signatura


   Darrera modificació: