Descarregar pdf
capcelera_odec

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ EN COOPERACIÓ I SOLIDARITAT (CDOCS)

El Centre de Documentació en Cooperació i Solidaritat (CDOCS) va néixer l'any 1999, arran d'una iniciativa de l'Oficina de Desenvolupament i Cooperació (ODEC) de la Universitat de Lleida, per tal de canalitzar la petició de la comunitat universitària, de les Ongds, d'altres moviments solidàris i de totes les persones que treballen en l'àmbit de la cooperació per al desenvolupament.

El CDOCS és un centre de recursos, de les terres de Lleida, especialitzat en temes relacionats amb la cooperació per al desenvolupament i la solidaritat, com ara el desenvolupament humà, la pau, el drets humans, la immigració, el medi ambient i la sostenibilitat, el comerç just, les relacions internacionals, governabilitat i globalització entre d'altres.

 Les funcions principals del CDOCS se centren fonamentalment en:

  • Oferir i difondre tota aquella informació i documentació rellevant per obtenir una visió contrastada dels esdeveniments que es produeixen tant en l'àmbit local com en l'àmbit internacional.

  • Fomentar la investigació per al desenvolupament, consolidant-se com un fons documental de referència per l'elaboració d'estudis i projectes de recerca que tinguin per objecte qüestions relacionades amb la cooperació per al desenvolupament i la solidaritat. La difusió d'aquests estudis es realitza a través de les dues col·leccions que edita la Oficina de Cooperació i Solidaritat: la col·lecció Sud-Nord i els quaderns "Al Voltant de...".
 
 
 
   Darrera modificació: