Fes el teu donatiu per a la lluita contra la COVID-19

Centralitzarem les peticions urgents i canalitzarem el lliurament o préstec del material sol·licitat

Es necessiten, urgentment, equips de protecció personal per al personal sanitari, així com altres materials per poder encarar la lluita contra la Covid 19. Per aquest motiu, des del Consell de Direcció hem considerat adient organitzar una via per rebre donatius que ens ajudin a fer front a aquesta emergència sanitària. En aquest sentit, per tal de donar una resposta ràpida i àgil, hem constituït un comitè des d’on centralitzarem les peticions urgents i canalitzarem el lliurament o préstec del material sol·licitat.

Fonamentalment, es tracta d'aconseguir:  

    • Bates impermeables i granotes hidròfugues

    • Màscares FPP2 I FPP3, per evitar els contagis de personal sanitari i d'assistència a gent gran i a d’altres col·lectius de risc

    •  Allotjament per a professionals de la salut que s’hagin de desplaçar per cobrir les necessitats de personal en punts crítics del nostre territori.

    • Tauletes i dispositius per poder connectar les persones malaltes amb els seus familiars.

El personal que està treballant directament en la lluita contra el coronavirus pot adreçar les seves peticions de material a Coordinació de Compromís Social, Igualtat i Cooperació de la UdL, adreça: ccsic@udl.cat.

Us animem a sumar esforços en aquesta causa comuna, tot manifestant que aquest esforç col·lectiu no hauria de suplir, en cap cas, el deure dels respectius governs de preservar una Sanitat pública de qualitat i garantir, amb caràcter prioritari, un bé públic i un dret fonamental com és el Dret a la salut.

Podeu fer la vostra aportació en forma de donatiu mitjançant tarjeta de crèdit o de dèbit via el Portal de CaixaBank

 

Català    Castellano    English

 

 (La petició del certificat corresponent s’efectua via el mateix portal)

La UdL ja ha recollit més de 4.600 euros per la crisi de la COVID-19

Divendres, 24 d'abril de 2020 / S'han destinat a pagar 500 màscares de protecció repartides a centres de salut i sociosanitaris, com ara una vintena de residències de Ponent per a la gent gran.

La UdL obre un compte per recollir fons per lluitar contra la COVID-19

Dimarts, 14 d'abril de 2020 / Es destinaran a la compra de material de protecció, tauletes i dispositius per a persones malaltes, i per a l'allotjament de sanitaris.